BBQ bedrijfsfeest
offerte opvragen

BBQ bedrijfsfeest

Heb jij wat te vieren en wil jij samenkomen voor een informele bijeenkomst en hier heerlijk bij eten? Dan is een BBQ altijd een goed idee, toch?

BBQ'en zorgt direct voor gezelligheid en dit is voor bijna elk bedrijfsevenement een goed plan. Of jij nu na een lange team meeting met ze alle wilt BBQ'en of als BBQ bedrijfsfeest. Lekker met ze allen eten van de gril is altijd een succes.

Lekker buiten op het terras met mooi weer, of binnen in ons restaurant, het is allemaal mogelijk.

Wil jij hier meer over weten? neem dan contact op en bel naar 06 15312829 of mail [email protected]

BBQ als afsluiter van jouw event

Een BBQ is niet alleen leuk als bedrijfsfeest, maar kan ook heel goed als afsluiter van jouw event. Zo kan je bijvoorbeeld een dag die lang is en waar veel informatie gedeeld wordt zoals bij een symposium of seminar afsluiten op een informele manier.

Zo eindig je het event rustig en geef je de deelnemers nog de ruimten een verdere connectie met elkaar aan te gaan. En laten we eerlijk zijn, na een hele dag informatie vergaren is even wat eten en drinken ook gewoon nodig.

De mogelijkheden voor jou BBQ bedrijfsfeest

Wil jij een BBQ organiseren bij Napkins? Dan gaan wij samen met jou om tafel en bespreken we wat jij wilt. Hierna maken we een dag / avond planning en doen wij een menu voorstel. Op deze manier kunnen wij altijd rekening houden met jouw wensen en de bezoekers voor jouw evenement. Toch benieuwd waar jij aan moet denken voordat je een offerte wilt opvragen?

Bel dan even naar 06 15312829 of mail [email protected] zodat wij jouw meer kunnen vertellen over BBQ'en bij Napkins

Heb jij wel al een datum in gedachten en wil jij hier een offerte voor ontvangen? Druk dan hieronder op offerte opvragen.


Lees hier wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door Mandy Niƫl

Great service and keep appointments very neatly!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!