Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Reserveer een zakelijke conferentieruimte

Een professionele conferentieruimte boek je het best bij Napkins in Woerden. Wij zijn namelijk niet zomaar een vergader- en evenementenlocatie, maar combineren een zakelijke sfeer met huiselijke details. Hiermee merken we dat onze bezoekers snel op hun gemak zijn en met plezier en concentratie de conferentie in gaan.

Een conferentieruimte voor meerdere dagen boeken

Staat er een conferentie op de planning waar veel aanmeldingen voor binnen zijn gekomen? Dan is het vaak efficiƫnter om groepen in te delen op meerdere dagen, zodat je met iedereen interactief kunt spreken. Hierdoor komt informatie vaak beter over en sluit je de conferentie gegarandeerd met een glimlach af. Je boekt een conferentieruimte gemakkelijk voor meerdere dagen bij ons. Wij zorgen ervoor dat jullie niets tekortkomen, door onder andere het volgende aan te bieden:

Boek een conferentieruimte

Door jouw conferentieruimte nu op onze locatie te boeken, ben je zeker van een geslaagde dag waar de bezoekers met plezier op terugkijken. Onze eventplanner staat voor je klaar om je suggesties waar te maken en je verder te begeleiden bij vragen of opmerkingen. Vraag direct of jouw gewenste datum (of data) nog beschikbaar is door te bellen naar 06 153 128 29.