Hybride vergaderen
Vraag offerte op

Hybride vergaderen

Ben jij op zoek naar een ruimte om met een deel van jouw team bij elkaar te komen en een deel online mee te laten doen? Dan ben jij op zoek naar een vergader locatie waar jij goed hybride kunt vergaderen.

Daarom hebben wij een mooi conference systeem om er voor te zorgen dat jouw hybride vergadering perfect verloopt. Zo houdt onze apparatuur rekening met het aantal mensen in de ruimte, wie er aan het woord en en waar zij zitten. beweegt de groep naar de flip-over, dan gaat het beeld mee zodat de online deelnemers altijd goed mee kunnen doen.

Ook plaatsen we een conference call speaker in het midden van de ruimte zodat alle gesprekken goed te volgen zijn voor de online deelnemers. Deze is speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat er geen ruis komt en dat iedereen goed verstaanbaar is.

Waarom Hybride vergaderen bij Napkins

Het mooie aan hybride vergaderen bij Napkins is, dat jij gewoon gebruik kunt maken van jouw eigen online vergadertools. De camera sluit je aan op jouw eigen laptop doormiddel van een USB-C koppeling en alles werkt direct. Zo kun jij zelf bepalen of je vergadert met Teams, zoom, hang out of elke andere tool die er beschikbaar is.

Daarnaast maak je van jouw gewone vergadering bij ons al een hybride vergadering voor maar 65 euro extra per bijeenkomst.

Vraag een offerte aan

Wil je gebruikmaken van een van onze vergaderlocatie om hybride te verrgaderen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Wil je vooraf nog wat meer informatie over de mogelijkheden van vergaderen in Woerden, zoals het boeken van een vergaderdiner? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 153 128 29 voor al jouw vragen.