vergaderruimte reserveren voor jouw vergadering

Eenvoudig een vergaderruimte reserveren

Wil je graag op meerdere data vergaderen in een vergaderzaal of vergaderruimte buiten je kantoor en wil jij dit graag in 1 keer aanvragen? Dan is het reserveren van een vergaderruimte bij Napkins in Woerden een uitstekend idee. Wij zijn goed bereikbaar voor de gehele Randstad. Zo is het openbaar vervoer op loopafstand en is de afstand naar de A12 nog geen kilometer. Door de huiselijke sfeer die wij hebben gecreëerd, kun je efficiënt en effectief vergaderen.

Een vergaderruimte of vergaderzaal naar wens reserveren

Bij het reserveren van vergaderruimte heb je geen behoefte aan onnodig gezeur of lang wachten op reactie. Daarom reageren wij meestal nog op de zelfde dag en anders direct de dag na jouw boeking. Bij Napkins heb je geen tijdverspilling tijdens het vergaderen, maar ook niet bij het reserveren. Door persoonlijk contact met onze medewerkers heb je snel je ruimte gereserveerd.


Wat andere over ons zeggen

Geef je wensen en behoeften aan ons door

Wil je graag een vergaderzaal of vergaderruimte reserveren? Vraag een offerte op. Dan nemen wij dezelfde dag nog contact met jou op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je eerst nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur bij ons in Woerden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 153 128 29.

Zaalverhuur in Woerden voor meer dan vergaderen

Wij begrijpen dat je tijdens het vergaderen wat energie wilt bijtanken. Dit kun je doen door een vergaderarrangement te boeken, maar je hebt ook de mogelijkheid om bij ons te lunchen. Wij hebben gezonde lunchproducten van hoge kwaliteit om de effectiviteit en efficiëntie bij het vergaderen te vergroten. Ben je op zoek naar een meeting- of conferentieruimte? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur op onze locatie in Woerden. Zo hebben wij veel ervaring met het organiseren van verschillende bedrijfsevenementen dankzij onze zaalverhuur in Woerden.