De Kerst borrel
Offerte opvragen

Geniet samen van een Kerstborrel

Heb jij een top team waar je het hele jaar mee samenwerkt? Dan is het leuk om ze iets te geven als bedankje. Iets waar ze even verwend worden zodat zij weten dat jij hun waardeert. En wat is er dan leuker dan met ze alle borrelen? Een kerstborrel, even gezellig met ze alle wat drinken en niet bezig zijn met werk. Proosten met elkaar op de successen van afgelopen jaar en hoe jullie er komend jaar weer tegen aan gaan.

Gezellig het jaar afsluiten

Het is belangrijk voor teams om bij elkaar te komen en het eens niet alleen over werk te hebben. Dit zorgt er voor dat het team sterker wordt doordat iedereen elkaar beter kent. Daarnaast is het goed om jouw team te laten weten dat je ze waardeert voor het werk wat zij voor jou doen. Sluit daarom gezellig samen het jaar af met een kerstborrel.

Dit kan op kantoor, maar dan zijn er altijd mensen die bezig moeten zijn met de organisatie met het zorgen dat er genoeg drinken en eten is. Hierdoor kunnen zij niet ultiem genieten van jullie borrel. Daarom is het leuk om dit buiten kantoor te doen op een locatie die alles voor jullie regelt. Daarnaast maakt het organiseren van de kerstborrel buiten kantoor alles nog net even wat specialer.

Wil jij jouw kerstborrel bij Napkins vieren?

Neem dan contact op met onze eventplanner door te bellen naar 06 153 128 29 of mail naar [email protected]. Samen bespreken jullie jouw behoefte voor de kerst borrel waarna wij alles voor jou regelen. Jij kunt ook direct een offerte aanvraag doen door hieronder te klikken.