Onvergetelijke Kerstborrel voor Bedrijven in Woerden
Plan jouw kerstborrel

Welkom bij Napkins, waar uw kerstborrel onvergetelijk wordt

In ons gezellige restaurant in Woerden creƫren we de perfecte achtergrond voor uw bedrijfskerstborrel. Terwijl de winter buiten haar intrede doet, verwelkomen wij u binnen in een wereld vol warmte, licht, en feestelijke decoraties. Ons restaurant, getransformeerd in een prachtige kerstsetting, is de ideale plaats voor uw bedrijf om samen te komen en het jaar feestelijk af te sluiten.

Jouw Kerstborrel bij Napkins.

Bij Napkins staat de kerstsfeer centraal. Onze restaurant ruimte, met haar intieme en gastvrije ambiance, wordt elk jaar omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Denk aan fonkelende lichtjes, elegante kerstversieringen, en een warme, uitnodigende sfeer die uw team direct in de feeststemming brengt. Het is de perfecte setting om terug te kijken op een succesvol jaar en plannen te smeden voor het nieuwe.

Met Borrelhapjes en Walking Dinner

Uw kerstborrel is niet compleet zonder onze heerlijke culinaire creaties. Kies uit een scala aan verfijnde borrelhapjes of ga voor een meer dynamische ervaring met ons walking dinner. Elk gerecht is een feest voor de zintuigen, bereid met de meest verse, lokale ingrediƫnten. Ontdek ons uitgebreide aanbod op onze menu-pagina.

Plan jouw kerstborrel

Klaar om een magische kerstborrel bij Napkins te plannen? Neem contact met ons op via 0615312829 of bezoek onze boekingspagina voor meer informatie. Ons vriendelijke team staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Sluit je aan bij de vele tevreden bedrijven die hun kerstviering bij Napkins hebben gehouden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke kerstborrel.

Tot snel bij Napkins!