Wil jij een symposium organiseren?
offerte opvragen

Jouw symposium organiseren

Bij een symposium moet jij veel regelen. Wat wordt het onderwerp, welke sprekers kunnen hier goed over vertellen, gaan we presenteren of juist aan het werk in groepen en uiteraard nog veel meer. Een goed symposium kost al gouw een hoop tijd en moeite en dat is het allemaal waard, maar dan wil je wel dat jou zo veel mogelijk werk uit handen wordt genomen.

Je wilt je niet meer bezig hoeven houden met dingen die niet nodig zijn. Zo is het belangrijk om een locatie te vinden die met jou mee denkt over de uitdagingen en dit daarna voor jou regelt. Een locatie als partner waar jij kunt aangeven wat jij wilt en hierna wordt het geregeld.

Meer weten over hoe wij dit doen? Neem dan even contact op door ons te bellen 06-15312829 of stuur een mail naar [email protected]

Jouw symposium organiseren bij Napkins

Wij kunnen deze locatie partner voor jou zijn. De locatie die niet alleen op de dag zelf jouw event host, maar vanaf het begin met jou meedenkt over wat jij nodig hebt om jouw symposium te organiseren en dit voor jou regelt. Bij Napkins doen wij er alles aan om jou echt te ondersteunen en ontzorgen, want als dat lukt dan kunnen wij van meerwaarde zijn voor jou. Jij hebt al genoeg te doen voor het organiseren van jouw event dus dan wil je een partner die jou werk uit handen neemt.


Organiseer jou event bij ons

Wil jij iemand spreken over jouw bijeenkomst om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons door ons te bellen 06-15312829 of stuur een mail naar [email protected]

Of laat jouw gegevens achter zodat wij contact op nemen met jou.