Workshopruimte
Vraag een offerte op
Meerdere workshops?
Contact aanvraag

Workshopruimte bij Napkins

Bij Napkins in Woerden hebben wij mooie Workshopruimte die jij kunt huren. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een zakelijke uitstraling in het midden van het land. Binnen deze uitstraling hebben we een huiselijke sfeer gecreƫerd. Onze locatie is eenvoudig voor alle deelnemers te bereiken doordat wij op een kilometer afstand van de A12 gevestigd zijn. Ook is er openbaar vervoer op loopafstand.

Dus ben jij op zoek naar een mooie workshopruimte in het midden van het land? vraag dan een offerte op.

Ben jij op zoek naar een locatie voor meerdere workshops?

Heb jij een programma wat over meerdere dagen gaat of geef jij meerder soorten workshops waar jij ruimte voor wilt huren? Dan is een locatie waar centraal in het land met workshopruimtes belangrijk. Bij ons kun jij alles in 1 keer boeken en zorgen wij er vanaf dat moment voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de locatie en wat hier allemaal voor gedaan moet worden, want dat doen wij. Met onze ruimtes waar altijd een beamer, flip-over en gratis wifi is en onze arrangementen die gericht zijn op jouw behoeftes kom jij niks te kort.

Boek eenvoudig jouw workshopruimte

Heb je interesse in het gebruiken van een workshopruimte voor meerdere bijeenkomsten? laat dan jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 dag contact met jou op. Wil jij liever zelf contact met ons opnemen dan kan dat uiteraard ook. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29. Bij ons ervaar je een snelle en goede service met veel persoonlijk contact.