Jouw vergadering met teambuilding arrangement
check beschikbaarheid

Vergaderen met ons teambuilding arrangement

Begin de dag met een productieve vergadering in onze comfortabele en goed uitgeruste vergaderruimtes. Na het serieuze werk is het tijd voor ontspanning en teambuilding.

Bij Ons op Locatie

Bij Napkins hebben we verschillende activiteiten die perfect zijn voor teambuilding. Van kookworkshops onder leiding van onze professionele chefs tot creatieve sessies waar je samen kunstwerken maakt, er is voor elk team iets unieks te beleven. Bekijk onze Teambuilding activiteiten en voeg ze toe aan jouw bijeenkomst.

In de Stad Woerden

Wil je liever even weg van onze locatie Dan zijn er verschillende activiteiten die jullie kunnen doen in Woerden. Ga op een leuke stadswandeling, Maak kaas in het Kaaspakhuis van woerden of vaar gezellig met ze alle rond op een boot van de scheepsjongens. Woerden heeft veel te bieden. Wil je hier meer over weten of ons dit laten regelen neem dan contact op, want wij staan graag voor jou klaar.

Zo kan jouw dag bij ons er uit zien

Bij binnenkomst in Napkins word je hartelijk ontvangen door onze barista, die een heerlijke kop koffie voor je bereidt. De geur van versgemalen bonen vult de lucht terwijl je je voorbereidt op de vergadering. In onze modern ingerichte vergaderruimte, voorzien van alle benodigde faciliteiten, vindt een inspirerende en productieve sessie plaats. De idee├źn stromen en de samenwerking bloeit op.

Na de vergadering is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch. Onze chefs hebben een plank klaar gezet met heerlijke sandwiches, wraps of bollen. Een lunch die je weer energie geeft voor het middagprogramma.

De middag staat in het teken van teambuilding. Samen met je collega's stap je in een bootje van de Scheepsjongens voor een ontspannen rondvaart door Woerden. De zon schijnt, het water kabbelt, en de lachende gezichten om je heen maken de ervaring compleet.

De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel. Terwijl je nipt aan je drankje, reflecteer je op een succesvolle en plezierige teambuilding-ervaring. Iedereen is het erover eens: het was een heerlijke dag en het team is weer klaar voor de uitdagingen die voor jullie liggen.

Waarom Doen aan Teambuilding Goed Is

Teambuilding is meer dan alleen plezier hebben; het is een essentieel onderdeel van een succesvol team.

Voordelen van Teambuilding

  • Verbeterde Communicatie: Door samen te werken aan leuke en uitdagende activiteiten, leren teamleden effectiever met elkaar te communiceren.
  • Verhoogde Productiviteit: Teambuilding bevordert een positieve werkcultuur, wat leidt tot een hogere productiviteit.
  • Versterkte Teamband: Samen tijd doorbrengen buiten de werkomgeving helpt bij het opbouwen van vertrouwen en begrip binnen het team.

Plan Jouw Teambuilding-Arrangement bij Napkins Vandaag Nog!

Ben je klaar voor een comfortabele en gezellige teambuilding-ervaring in Woerden?

Neem contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op.

We staan graag voor jou klaar.