Ontgrendel het Potentieel van Jouw Team in Onze Trainingsruimte
Trainingsruimte reserveren

Ontdek de Perfecte Trainingsruimte voor jouw Team bij Napkins

Bij Napkins begrijpen we dat de juiste omgeving essentieel is voor effectieve trainingen. Onze speciaal ontworpen trainingsruimte in Woerden is uitgerust om te voldoen aan de behoeften van diverse trainingsformats, van kleine groepssessies tot grote workshops.

Ons Nieuwslokaal - Ideaal voor Grote Trainingssessies

Het Nieuwslokaal, geschikt voor 6 tot 100 personen, is perfect voor uitgebreide trainingssessies. Ingericht met een beamer, geluid en WI-FI en een flexibele opstellingen ondersteunt deze trainingsruimte diverse trainingsvormen, van interactieve workshops tot lezingen.

Ons Huislokaal - Een Intieme Setting voor Kleine Trainingen

Voor kleinere groepen van 4 tot 15 personen biedt het Huislokaal een warme en huiselijke sfeer. Deze trainingsruimte is ideaal voor intieme en interactieve trainingssessies, uitgerust met de benodigde faciliteiten zoals een beamer en gratis Wi-FI en uiteraard een flip-over

Ons Contactlokaal - Stimuleer Creativiteit

Het Contactlokaal, met ruimte voor 4 tot 35 personen, is speciaal ingericht om creativiteit, teamwork en communicatie te bevorderen. De flexibele inrichting maakt het ideaal voor trainingssessies en teambuildingsactiviteiten.

Ons Pauzelokaal - Executive Boardroom voor Besloten Trainingen

Het Pauzelokaal biedt een exclusieve omgeving voor groepen tot 10 personen. Deze boardroom is perfect voor gespecialiseerde trainingen of executive coaching sessies, met state-of-the-art faciliteiten en een comfortabele, professionele setting.

Voordelen van Trainen bij Napkins

Kies voor Napkins en profiteer van:

 • Ruimtes met veel natuurlijk licht voor een verhoogde productiviteit.
 • Moderne audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi in elke trainingsruimte.
 • Volledige cateringopties voor een energieke trainingsdag.
 • Ons gastvrije team dat alles tot in de puntjes verzorgt.

Plan je volgende training bij Napkins in Woerden en ervaar zelf waarom onze trainingsruimte de perfecte keuze is voor jouw trainingsbehoeften.

Neem contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op.

We staan graag voor jou klaar.

Onze Tarieven

Bij Napkins hanteren we transparante en flexibele tarieven voor het huren van onze vergaderzalen. Ons prijssysteem is gebaseerd op een basisarrangement per persoon per uur, waarbij de prijs afhankelijk is van de duur van de vergadering. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen ex BTW:

 • 2 uur basis: €15,25 per persoon
 • 3 uur basis: €18,40 per persoon
 • 4 uur basis: €22,10 per persoon
 • 6 uur basis: €31,50 per persoon
 • 7 uur basis: €34,60 per persoon
 • 8 uur basis: €37,30 per persoon
 • 12 uur basis: €52,50 per persoon

Onze prijzen zijn inclusief zaalhuur, een vergaderopstelling naar keuze, WIFI, flip-over / whiteboard met stiften, beamer met projectiescherm en geluidsinstallatie. Daarnaast zit er altijd in ons basisarrangement koffie, thee, tafelwater, koekjes en fruit. Wil jij extra’s, dan kun je dit los bij boeken of neem 1 van onze luxe arrangementen.

Wel hanteren we een minimum arrangementsprijs voor meetings van 1 dagdeel van €262,5 en voor meetings van 2 dagdelen €475,- Hier zit dan wel direct alles bij in.