Hoe kan jij je beschermen tegen cybercriminaliteit

Waarom deze 'Hersenvoer' avond?

Wil je zelf cybercrimineel worden? Vandaag leer je hoe! Surelock spreekt iedere dag ondernemers die talloze redenen hebben om niet met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. Zaken als:

“Wie wil mij nou aanvallen?”
“Ik heb IT uitbesteed, dus zij zullen het op orde hebben.”
“Bij ons valt toch niets te halen.”

En dat is zonde! Want die criminelen zijn écht niet zo slim als je denkt. Het zijn geen nerds met groene terminals, eentjes en nullen, bivakmutsen en leren handschoenen. Iedereen kan ‘the dirty way’ geld verdienen. Dus stop met klappertanden, wachten bij de brievenbus op miljoenenboetes van de Autoriteit Persoonsgegevens en je slapeloze nachten. Bij Napkins krijg je van de experts van Surelock een unieke inkijk in digitale criminaliteit en natuurlijk ook hoe je jouw bedrijf daartegen beschermt.

Onderwerpen zijn onder meer:

• Hoe groot is het risico van cybercrime voor de gemiddelde ondernemer?
• Waar gaat het bij 99% van het MKB fout op het gebied van informatiebeveiliging?
• Eye-openers met betrekking tot interne zakelijke data-beveiliging.
• Welke stappen naar de privacywetgeving zijn als (kleine) ondernemer van belang?

Hoe gaat het in zijn werk

Om 17:00 is de inloop. Je krijgt dan een hapje en een drankje en kunt even praten met de andere gasten. Om 17:30 start de avond. Deze duurt 3 kwartier. Om 18:15 is er een kwartiertje de tijd om vragen te stellen over wat je zojuist geleerd hebt, waarna er tijd is voor een afsluitende borrel.

Voor wie is 'Hersenvoer'?

Hersenvoer is voor iedereen die iets wil bijleren. Op de 'Hersenvoer' avonden nodigen we sprekers uit die ons en jou iets kunnen bijbrengen op verschillende disciplines in je persoonlijke- en bedrijfsleven. Als Napkins team vinden we het namelijk erg leuk om niet alleen je buik te vullen maar ook je hersens met nuttige informatie!

Kom jij ook?

Lijkt jou dit interessant? Kom dan naar de 'hersenvoer' avond op 22 november.

Aanmelden kan via de onderstaande button, of stuur een mailtje naar [email protected]

De kosten bedragen €5,00

Anderen bekeken ook