Hoe organiseer ik een succesvol bedrijfsfeest?

Een bedrijfsfeest organiseren, hartstikke leuk toch? Het is een mooi moment om je werknemers, leveranciers of klanten te bedanken voor wat ze hebben gedaan voor jouw organisatie. Bovendien is een feestje uitermate geschikt om relaties met elkaar in contact te brengen. Zo houden zij er misschien wat aan over, maar kun je ook laten zien voor wie jij iets kunt betekenen! Doe je het goed dan maak je de relatie met je gasten een stuk sterkerZo maak je het bedrijfsfeest een succes.

Als je een feest geeft dan moet het natuurlijk wel een goeie fuif worden, want wie houdt er nou van een feestje dat niet leuk is. Hoe pak je dit nou het beste aan?


Eigenlijk is het heel simpel zolang je een aantal stappen volgt:
- Zoals elk goed feest moet je beginnen met een idee. Wat wil je bereiken met het bedrijfsfeest, wat is het doel? Als je dit vastgesteld hebt kun je gaan brainstormen met verschillende mensen binnen de organisatie. Op die manier krijg je overzichtelijk wat wenselijk is en wat juist niet.
- Stel nadat alles duidelijk is een takenlijst op. Let hier op de kwaliteiten van jouw feestteam zodat iedereen een taak heeft die bij hem past. Neem bijvoorbeeld een grafisch vormgever voor de uitnodigingen en een facilitair medewerker voor de logistieke planning.
- Heb je dit op orde dan moet je een juiste locatie vinden voor jouw evenement. Belangrijk is dat de sfeer van de locatie past bij jouw doel. Daarnaast is het goed om te kijken naar de grote van de locatie. Te klein is niet goed, maar te groot is mogelijk nog erger. Het is altijd gezellig als een ruimte vol en druk is. Kies je voor een te grote ruimte dan is er altijd een risico dat het feest niet op gang komt.
- Alles voor het feest is geregeld dus nu moeten de gasten uitgenodigd worden. Dit moet goed zijn, want eerste indrukken zijn belangrijk. Je wilt dat de eerste indruk van jouw bedrijfsfeest top is.Een succesvol bedrijfsfeest bij Napkins

Volg je deze gouden regels, dan levert dat ongetwijfeld een goed, verzorgd en erg geslaagd bedrijfsfeest op. Zo hebben we bij Napkins laatst het bedrijfsfeest van Team4animation mogen verzorgen. Het was een mooie samenwerking waarin zij samen met ons “Napkins” en het zusterbedrijf Team4Events een avond vol vertier hebben neergezet.

Tijdens de avond werden de personeelsleden ontvangen met een heerlijk glas champagne. Vervolgens werden ze in het zonnetje gezet door middel van een leuke presentatie met een prijsuitreiking voor de beste/grappigste/leukste werknemers. Na het officiële gedeelte volgde er een dansavond geleidt door een DJ van de Entertainment Engineers.
Dana van Team4events zegt zelf.

“Wij van Team4Events, mochten in september het bedrijfsfeestje van Team4Animation bij Napkins organiseren. Mathijs van Napkins dacht goed met ons mee en was flexibel in het aanpassen van de inrichting naar onze wensen. Wij hebben een super feest neer kunnen zetten en de bezoekers hebben een topavond gehad. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de service van Napkins!”
Een succesvol bedrijfsfeest dus.Wat zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij Napkins?

Naast feesten met een DJ zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden. Voel je als bedrijf meer voor een speels karakter, dan kunnen we dat doen door een grootschalig quizonderdeel toe te voegen. Wil je meer voor een elegant thema gaan, dan zorgen we voor een galasetting. Belangrijk is vooral dat je een idee hebt wat jij wilt bereiken en waar jouw gast behoefte aan heeft. Samen bouwen we jouw idee verder uit.

Laat ons jou ontzorgen. Zo wordt het een feest waarmee je jouw bedrijf goed op de kaart zet.

Anderen bekeken ook