Samenwerken en groeien in jouw teamvergadering
vergaderruimte reserveren

Teamvergadering bij Napkins

Bij Napkins begrijpen we het belang van effectieve teamvergaderingen. Onze vergaderruimtes zijn ontworpen om creativiteit en samenwerking te stimuleren. Onze visie is om de go-to locatie te worden voor teams die op zoek zijn naar een plek om te innoveren en samen te werken. Want doordat ons team voor een plek zorgt om samen te werken en te groeien kunnen jij en jouw team je focussen of het behalen van jullie doelen.

Wat is een Teamvergadering?

Een teamvergadering is een bijeenkomst waarbij teamleden samenkomen om informatie te delen, problemen op te lossen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Het is een essentieel onderdeel van effectief teammanagement en draagt bij aan een betere communicatie en samenwerking binnen het team.

Hoe Houd je een Goede Teamvergadering?

Een goede teamvergadering begint met een duidelijke agenda en doelstellingen. Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van de agenda en geef teamleden de kans om input te leveren. Tijdens de vergadering is het belangrijk om open en eerlijke communicatie te bevorderen en ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om te spreken. Houd de vergadering gefocust en productief en sluit af met een samenvatting van de besproken punten en de volgende stappen.

Het Belang van Teamvergaderingen

Teamvergaderingen zijn cruciaal voor het opbouwen van een sterk en effectief team. Ze bieden een platform voor open communicatie, het delen van ideeën en het oplossen van problemen. Regelmatige teamvergaderingen, bijvoorbeeld wekelijks, dragen bij aan een betere samenwerking, verhogen de betrokkenheid van teamleden en leiden tot betere resultaten. Echter, het kan soms voorkomen dat de routine van wekelijkse vergaderingen op kantoor leidt tot een gebrek aan nieuwe ideeën en perspectieven.

Waarom Extern Vergaderen?

Om een frisse wind door het team te laten waaien en nieuwe perspectieven en creativiteit te stimuleren, kan het nuttig zijn om af en toe, bijvoorbeeld eens per kwartaal, een teamvergadering op een externe locatie te houden. Een verandering van omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën. Externe vergaderlocaties, zoals Napkins, bieden bovendien professionele faciliteiten en een gastvrije sfeer die bijdragen aan een succesvolle en productieve vergadering.


Dus neem contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op of maak een reservering voor jouw teamvergadering bij Napkins en ervaar de voordelen van een inspirerende en professionele vergaderlocatie.

We staan graag voor jou klaar.


Wat gasten over ons zeggen

foto reviewer

Review door Chris

Great location with a more than friendly welcome, space was very pleasant to stay and closed with a delicious BBQ. Location is nicely central in the country, easily accessible and more than enough parking space.

foto reviewer

Review door A. dN

Excellent meeting location with several rooms, good facilities.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Martijn van Vliet

My favorite lunchroom here on the company premises. Whether you want to take your sandwich with you or sit down for a moment. Everything is possible. The place looks neat and they have some original sandwiches. My recommendation is to order something with their grilled chicken. This is delicious!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well organized and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.