Dates4business
Meld je aan

Waarom netwerken met Dates4Business?

Ons overkomt het vaak. We gaan naar een netwerkevenement, maar ondanks dat we hele leuke gesprekken hebben, spreken we niet iedereen die we hadden willen spreken. Daarom is Dates4Business dé uitkomst! Een nieuw soort netwerkevenement met een andere aanpak. Dates4Business begint namelijk met een speeddate sessie. Hierbij spreek je in korte sessies alle aanwezige partijen om vervolgens tijdens de borrel verder te spreken met de voor jouw interessante partijen.

Hoe gaat het in zijn werk

Om 16:00 beginnen we met een speeddate sessie bij Napkins. Tijdens deze korte sessie spreek je zo'n 15 tot 20 bedrijven ongeveer vier minuten lang. Hier kun jij kijken welke bedrijven voor jou interessant zijn. Dit duurt tot 17:30 en dan begint de borrel. Tijdens deze borrel kan je de mensen nog eens aanschieten die een super interessant verhaal hadden dat aansloot bij wat jij doet.

Voor wie is dates4business?

Dates4business is voor jou, de ondernemer of ondernemende werknemer. Jij bent iemand die graag tijd steekt in het kijken naar nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden om met jouw bedrijf te kunnen groeien.

Dit netwerk evenement is in Woerden wat inhoudt dat we ons hoofdzakelijk richten op bedrijven in Woerden en provincie utrecht, maar er is altijd plaats voor bedrijven die hier een voet aan de grond willen krijgen.

Kom jij netwerken?

Vind jij dit interessant? Kom dan netwerken op de 3e editie van Dates4Business. Deze is op donderdag 24 januari op de trasmolenlaan 5 te Woerden.

Aanmelden kan via de onderstaande button, of stuur een mailtje naar [email protected]

De kosten bedragen €19,50

Anderen bekeken ook