Een succesvol 2019
15-01-19 Event datum: 07-03-2019 Hersenvoer Netwerken Proost

Waarom moet jij naar de 'Hersenvoer' Een succesvol 2019 sessie?

Het nieuwe jaar is nu een aantal maanden van start. Je bent voortvarend aan de slag gegaan met je goede voornemens, ook in je werk. De eerste maanden ging dit wellicht goed, je merkt nu dat de dagelijkse werkzaamheden meer tijd van je gaan vragen.

Hoe houd jij de focus op je doelen? Hoe zorg jij er voor dat deze doelen bijdragen aan jouw geluk? Hoe kun jij het resultaat behouden en het bijbehorende gedrag volhouden?

Tijdens deze Hersenvoer bijeenkomst krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is in je werk. Je krijgt praktische tips over hoe jij je doelen kunt bereiken en, misschien nog wel belangrijker, hoe jij vol kunt houden. Je leert wat voor jou belangrijk is en hoe jij jouw doelen op het werk ook betekenis kunt geven in jouw persoonlijke leven.

Hoe gaat het in zijn werk

Om 17:00 is de inloop. Je krijgt dan een hapje en een drankje en kunt even praten met de andere gasten. Om 17:30 start de training. Deze duurt 3 kwartier. Om 18:15 is er een kwartiertje de tijd om vragen te stellen over wat je zojuist geleerd hebt, waarna er tijd is voor een afsluitende borrel.

Voor wie is deze 'Hersenvoer' Avond ?

Hersenvoer is voor iedereen die iets wil bijleren. Op de 'Hersenvoer' avonden nodigen we sprekers uit die ons en jou iets kunnen bijbrengen op verschillende disciplines in je persoonlijke- en bedrijfsleven. Als Napkins team vinden we het namelijk erg leuk om niet alleen je buik te vullen maar ook je hersens met nuttige informatie!

Kom jij ook?

Vind jij dit interessant? Kom dan naar de hersenvoer avond van 7 maart op de trasmolenlaan in Woerden

Aanmelden kan via de onderstaande button, of stuur een mailtje naar mathijs@bijnapkins.nl

De kosten bedragen €5,00

Anderen bekeken ook