Napkins' Hersenvoer training - Excelleren met Thriving Leaders
25-02-19 Event datum: 21-03-2019 Hersenvoer Netwerken Proost

Waarom moet jij naar de Napkins' Hersenvoer training?

Hoe gaat het in zijn werk

De training 'Excelleren' van de mannen van Thriving Leaders is een tweedaagse training. De trainingsdagen zijn 21 en 28 maart. Om 15:00 start de training en 17:00 is de eindtijd. Daarna is er nog ruimte om wat na te borrelen en praten. Lijk het jou leuk om mee te doen? Zorg dan wel dat je zeker weet dat je allebei de dagen kunt. Anders zou het zonde zijn!

Voor wie is deze 'Hersenvoer' Avond ?

Tijdens deze training ontdek je waarom veel mensen falen in het bereiken van de dingen die écht belangrijk zijn voor ze. Vervolgens leer je wat bepalend is om wél de resultaten te boeken die je wil, zowel in je persoonlijke als zakelijke leven.

Je krijgt zicht op wat ondernemers en mensen tegenhoudt om echt effectief te zijn. Je ontdekt waar je steelt van jezelf, waar je kansen en mogelijkheden onbenut laat en vooral hoe je dit om kunt draaien.

De training is dus vooral gefocust op het verder uitbouwen van je bedrijf en het oplossen van lopende uitdagingen.

Aan uitdagingen kun je denken aan de volgende voorbeelden:

1: Het gevoel hebben dat 24 uur in een dag te kort is
2: Je niet de juiste medewerkers kunt aantrekken die competent zijn en in staat zijn om daadwerkelijk hun afspraken na te komen
3: Je nog steeds niet de juiste doelgroep gecreëerd hebt een doelgroep die bereid is om goed geld te investeren in je dienst of product

Deze training is voor de ondernemer die openstaat voor groei en expansie.

Voor de ondernemer die meer uit zijn haar business en leven wil halen, niet omdat dit beter is, maar simpelweg omdat het kan.

De 3 dingen die in deze training centraal staan:

1: Effectiviteit
2: Brutale eerlijkheid
3: Excelleren (het optimaal benutten van je eigen potentie)

Kom jij ook?

Vind jij dit interessant? Kom dan naar de Napkins' Hersenvoer training op 21 maart. Kosten bedragen 5 euro per dag. Aanmelden dien je vooraf te doen bij Marijn of Mathijs van Napkins of via info@bijnapkins.nl.

Anderen bekeken ook