Social Media Training met An Helpt Social
07-10-18 Event datum: 08-11-2018 Hersenvoer Netwerken Proost

Waarom een Social Media Training?

Social media is al enorm belangrijker, maar wordt met de dag belangrijker. Wil jij ook up-to-date blijven maar weet je niet goed hoe? Anoek legt het uit op 1 november bij Napkins!

Hoe gaat het in zijn werk

Om 17:00 is de inloop. Je krijgt dan een hapje en een drankje en kunt even praten met de andere gasten. Om 17:30 start de training. Deze duurt 3 kwartier. Om 18:15 is er een kwartiertje de tijd om vragen te stellen over wat je zojuist geleerd hebt, waarna er tijd is voor een afsluitende borrel.

Voor wie is zo'n Social Media Training?

De Social Media training is voor iedereen die nog geen expert is op het gebied van Social Media optimalisatie. Dus wil je bijvoorbeeld leren hoe je jouw LinkedIn profiel optimaal kunt gebruiken? Kom dan naar de social media training van Anoek Kruizinga van An Helpt social op donderdag 1 november bij Napkins! De training is bedoeld voor mensen die online zichtbaar(der) willen worden en graag meer willen leren over wat goede content is om te plaatsen (en ook wat je beter niet kunt plaatsen). Handig voor als je je goed wilt profileren op LinkedIn (als eigenaar van je eigen bedrijf of als kennisexpert)! Je krijgt praktische tips over hoe je jouw LinkedIn profiel kunt optimaliseren. Zowel voor je eigen profiel als voor je eventuele zakelijke pagina op LinkedIn. Leuk als je komt op 1 november!

Kom jij ook?

Vind jij dit interessant? Kom dan naar de training op 1 november op de trasmolenlaan in Woerden

Aanmelden kan via de onderstaande button, of stuur een mailtje naar mathijs@bijnapkins.nl

De kosten bedragen €5,00

Anderen bekeken ook