Onze vergaderruimte

Het Pauze lokaal is de boardroom van Napkins en ingericht voor vergaderingen met kleine groepen. Er is ruimte voor 10 personen. Ideaal voor directie vergaderingen, brainstorm sessies met kleine groepen of bijvoorbeeld een besloten klantgesprek.

Ons contactlokaal is zo ingericht dat jij je alleen hoeft te focussen op jouw bijeenkomst. Doordat we de ruimte klaar kunnen zetten in verschillende opstellingen is deze ruimte te gebruiken als vergaderruimte voor bijvoorbeeld een brainstorm met het team, maar ook voor een grotere presentatie of training waarbij je met een grotere groep samen wilt komen. Zo passen er in theater opstelling 30 personen in ons contactlokaal

Het huislokaal van Napkins is ingericht voor vergaderingen met kleine groepen. Er is ruimte voor 10 personen. Ideaal voor directie vergaderingen, brainstorm sessies met kleine groepen of bijvoorbeeld een besloten klantgesprek.

Het nieuwslokaal is onze ruimte voor kleine en grote groepen. Met een capaciteit tot 100 man is deze vergaderruimte ideaal voor de grotere vergaderingen, seminars of kleine congressen.

Welke vergaderruimte past bij jouw bijeenkomst


Onze Prijzen

Wij verhuren onze ruimtes tegen een prijs per persoon. Jij krijgt dan ons basis arrangement met koffie en thee uit kannen, tafelwater, koekjes en fruit hier zit ook direct de vergaderhuur in en de gebruik van onze presentatie middelen en wifi.

  • 2 uur huur 14,5
  • 4 uur huur 21,-
  • 6 uur huur 30,-
  • 8 uur huur 35,5

Wel hebben we een minimum arrangementsprijs per vergadeing van €250,- voor meetings van 1 dag deel en €450 voor meetings van 2 dagdelen.

Ben jij geïnteresseerd in het huren van 1 van onze ruimtes en wil jij weten of wij nog plek hebben? vraag dan een offerte op