De locatie voor jouw vergadering
Offerte opvragen

Een vergaderlocatie in Woerden

Efficiënt vergaderen doe je op een goede vergaderlocatie in Woerden. Onze vergaderlocatie in Woerden heeft drie mooie vergaderruimten, ingericht in huiselijke sfeer en voorzien van alle benodigde ondersteuning. Zo heeft elke flexibele vergaderruimte een beamer, geluidsinstallatie, flipover en gratis wifi. Wij hebben op onze locatie in Woerden alles voor jou in huis om effectief en efficiënt te vergaderen!

Onze ruimtes

Een unieke vergaderlocatie in Woerden

Onze vergaderlocatie Woerden is voor iedereen goed bereikbaar om te vergaderen. De A12 is namelijk gelegen op nog geen kilometer afstand van onze locatie. Met onze gratis parkeerplaats hoef je ook niet onnodig lang te zoeken naar een betaalbare parkeerlocatie. Heb je geen auto tot je beschikking? Geen probleem! Op loopafstand van ons pand bevindt zich het openbaar vervoer. Vergaderen in Woerden wordt steeds aantrekkelijker. Boek eenvoudig een flexibele vergaderruimte bij ons in Woerden en ga aan de slag!


Kies een van onze vergaderarrangementen, zoals een vergaderdiner

Als je graag wil vergaderen in een flexibele vergaderruimte in Woerden, dan is onze vergaderlocatie dé oplossing. Bij Napkins in Woerden heb je de keuze uit verschillende vergaderarrangementen in een flexibele vergaderruimte. In ons basisarrangement zit altijd koffie, thee, tafelwater en fruit. Dit zorgt ervoor dat jij alle benodigdheden hebt om goed te vergaderen. Wil jij meer dan de basis? Dan kan je uiteraard het arrangement uitbreiden, bijvoorbeeld met een vergaderdiner.

Een heerlijke lunch of een vergaderdiner voor meer energie

Een aantal uur of zelfs een hele dag vergaderen kost veel energie. Bij Napkins in Woerden heb je de mogelijkheid een flexibele vergaderruimte te huren waarin je tegelijkertijd kunt lunchen of zelfs kunt kiezen voor een vergaderdiner. Heb je liever een onderbreking tijdens het vergaderen? Neem dan plaats in onze lunchroom voor heerlijke, gezonde producten om na de lunch of na het vergaderdiner weer effectief en efficiënt te vergaderen . Natuurlijk kun je ook met een collega of klant bij ons lunchen zonder dat je een ruimte hebt gehuurd.

Vraag een offerte aan

Wil je gebruikmaken van een van onze flexibele vergaderruimten in Woerden om te vergaderen op een unieke vergaderlocatie? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Wil je vooraf nog wat meer informatie over de mogelijkheden van vergaderen in Woerden, zoals het boeken van een vergaderdiner? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 153 128 29 voor al jouw vragen.